Thursday, March 25, 2010

How to join the Jewelled Maghreb Cooking Exhibition? - Comment participer à la Jewelled Maghreb exposition d'cuisine?

Esalaamu aleikoum and bienvenue to the Jewelled Maghreb monthly showcase!

I think it is about time for the Maghreb to have it's very own food cooking showcase! An explosion of gastronomic blogging events for all tastes. A chance for bloggers (and food) of the Maghreb to know!

Who can enter:

Anyone can join the showcase!

The main purpose of this event is to showcase North African cooking and blogging but non-North African bloggers are welcome.

Non-bloggers are also welcomed to particpant as long as they are willing to have their recipes and images published on the Jewelled Maghreb blog.

What is showcased:

Each month a theme is picked by the showcase host. Dishes can be submitted that have a North African tie in to the theme of the month.

Theme can vary from North African ingredients to specific North African dishes to traditions and food culture.

Instructions and Rules:

1- Each month, check the site to see how is hosting and what they have chosen as the theme. The dish must have some connection to the monthly theme.

2- The dish must be traditional or fusion dish from North Africa.

3- Ingredients specific to North Africa should have a short narative for the readers. And also a link to where to find these ingredients is also helpful!

4- You must mention Jewelled Maghreb and the host. You need link to both of them in your post. To be honest with you, I am curious to see who are the first brave bloggers join me on the first edition of Jewelled Maghreb events?

5- Email your entry to the host and no later than the last day of each month so the host can have the showcase posted up on the blog.

6- As for photos: - it's best to attach a jpeg of your dish in your email. To ensure, no images are stolen please please watermark your images before submitting.

There are several food blogging events that require you to only submit your post to them. We think it's fun to submit to as many as you want to broaden the readership.

Now, what are you waiting for????? Get those delicious North African dishes ready for the showcase.


en francaise

Esalaamu Aleikoum et Bienvenue à l'exposition mensuelle du 'Jewelled Maghreb'

Je pense qu'il est temps pour le Maghreb à avoir, c'est très propre exposition cuisson des aliments! Une explosion d'événements gastronomiques blogging pour tous les goûts. Une chance pour les bloggers (et de nourriture), du Maghreb à savoir!

Qui peut participer:

Tout le monde peut adhérer à l'exposition!
L'objectif principal de cette manifestation est de mettre en valeur la cuisine du Nord de l'Afrique et les blogs mais non nord-blogueurs africains sont les bienvenus.
Non-blogueurs sont aussi bienvenues Participant aussi longtemps qu'ils sont prêts à avoir leurs recettes et leurs images publiées sur le blog de joyaux "du Maghreb.

Ce qui est présenté:

Chaque mois, un thème est choisi par l'hôte de prestige. Les plats peuvent être soumis qui ont un lien nord-africains dans le thème du mois.
Thème peut varier à partir d'ingrédients d'Afrique du Nord à certains plats nord-africains à des traditions et la culture alimentaire.

Instructions et règlements:

1 - Chaque mois, vérifier sur le site pour voir comment est l'hôte et ce qu'ils ont choisi comme thème. Le plat doit avoir un lien avec le thème par mois.

2 - Le plat doit être traditionnel ou un plat de la fusion d'Afrique du Nord.

3 - des ingrédients spécifiques à l'Afrique du Nord devrait avoir un narative court pour les lecteurs. Et aussi un lien vers où trouver ces ingrédients est également utile!

4 - Vous devez mentionner joyaux "du Maghreb et l'accueil. Vous avez besoin, grâce à deux d'entre eux dans votre message. Pour être honnête avec vous, je suis curieux de voir qui sont les blogueurs premier braves me rejoindre sur la première édition des événements de joyaux "du Maghreb?

5 - Envoyez votre entrée à l'hôte et au plus tard le dernier jour de chaque mois si l'hôte peut avoir la vitrine affichée sur le blog.

6 - Quant aux photos: - il est préférable de joindre un jpeg de votre plat dans votre courriel. Afin d'assurer, pas d'images sont volées s'il vous plaît s'il vous plaît filigrane vos images avant de les soumettre.

Il existe plusieurs cuisine blogging événements qui vous demandent de ne soumettre que votre poste à eux. Nous pensons que c'est amusant de se soumettre à autant que vous voulez élargir le lectorat.

Maintenant, qu'est-ce que tu attends ????? Obtenez ces plats délicieux d'Afrique du Nord prêt pour la vitrine.

No comments:

Post a Comment